بیماری های پستان

 

بیماری های خوش خیم سینه ، از شایعترین بیماری هایی هستند که در بانوان احتمال رخ دادن آنها وجود دارد. بیماری های پستان شامل طیف پیچیده ایی از تغییرات فیزیولوژیک و تظاهرات بالینی هستند .شایع ترین تغییرات شامل تغییرات فیبروکیستیک ( تشکیل کیست در پستان و تغییرات بافتی آن )  و ماستالژی ( درد پستان ) میباشند .از دیگر تغییرات میتوان به فیبرو آدنوم ها ( شایعترین تومور های خوش خیم پستان ) و تومور فیلودس ( تومور های نادری هستند ) و نهایتا آبسه پستان اشاره داشت .

تغییرات فیبرو کیستیک و درد های سینه معمولا با دارو ها درمان میگردند . دیگر تغییرات نیاز به برسی های دقیق تری دارند.

درد های پستان انواع مختلفی دارند.مجوعه درد هایی که گاه به صورت دوره ایی و گاه غیر دوره ایی میباشند. درد های دوره ایی معمولا همزمان و یا گاها چند روز مانده به قاعدگی نمایان میگردند و با اتمام قاعدگی نیز پایان می یابند درد ها همراه با احتقان ،سوزش ،سنگینی و حساسیت دوطرفه سینه میباشند.

درد های غیر دوره ایی مستقل از سیکل قاعدگی بوده و به صورت درد های گنگ و سوزشی و معمولا یک طرفه میباشند. درد های سینه معمولا خوش خیم بوده و با دارو درمانی بهبود می یابند

غربالگری سرطانهای پستان 

 

غربالگری یک نوع تست میباشد برای تشخیص افراد بیماری که علایم و نشانه ایی از بیماری ندارند .و به ما اجازه ی میدهد تا قبل از شدید تر شدن ان اقدامات لازمه را انجام دهیم.

ماموگرافی یکی از ابزار اولیه برای غربالگری و تشخیص سرطانهای سینه و مشکلات دیگر میباشد. در مامو گرافی از اشعه X برای مشاهده سینه ها استفاده میگردد.

ماموگرافی به دو دلیل انجام میگردد :

  1. برای غربالگری و شناسایی سرطان سینه در خانم هایی که بدون علامت و نشانه ایی از بیماری هستند
  2. به عنوان تست تشخیصی جهت چک کردن توده ها یا دیگر نشانه هایی که شما در خودتان  و یا پزشک در شما پیدا میکند .

خانم هایی که در دسته های پرخطر نسیت به سرطان سینه قرار میگیرند باید از سن 40 سالگی به بعد هر1الی 2 سال یکبار ماموگرافی را انجام دهند .خانم های دیگر نیز باید ماموگرافی را قبل از رسیدن به سن 50 سالگی شروع کنند و این غربالگری را تا سن 75 سالگی نیز باید ادامه داد .

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.